Vi erbjuder assistans vad du än råkat ut för

Vi finns där när du behöver oss!

Har du råkat ut för en olycka eller får du inte igång bilen? Tveka då inte på att kontakta Assistancekåren i Hedemora / Avesta. Vi hjälper dig med bärgning, starthjälp, transport och mycket mer. Nedan kan du läsa lite mer ingående om våra tjänster.

Bärgning

Bärgning är vad vi huvudsakligen sysslar med. Vi bärgar alla typer av fordon, oavsett antal hjul, vikt och storlek. Allt från mindre motorcyklar och permobiler till truckar, personbilar, SUV/stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, stridsvagnar - allt som rullar eller drivs av larvfötter. Assistancekåren har olika typer av bärgningsbilar beroende på vad de ska användas till.

Jourreparation

Vi på  Assistancekåren i Hedemora försöker alltid se till så att kunderna så snabbt som möjligt kan komma iväg direkt från haveriplatsen. Jourreparationer utförs om möjligt på plats eller i lämplig lokal. Den tekniska utvecklingen gör det dock svårare och svårare att reparera efter vägen då mycket är datoriserat i dagens bilar. Om det inte går att reparera bilen på plats bärgar vi den till verkstaden och lagar den där.

Starthjälp

Bilen är ett utmärkt färdmedel att ta sig mellan olika platser. Exempelvis till och från jobbet. Ibland händer det att bilen inte startar, och ofta vid fel tidpunkt. Vad gör man? Enklast är att ringa oss, vilket du kan göra dygnet runt. Våra bärgningsbilar har utrustning för att starta ditt fordon, oavsett om det är en starthjälp av en motorcykel, personbil, lastbil, buss, grävmaskin eller något annat fordon.

Hyrbil

När bilen krånglar är det ofta vid fel tillfälle. Man har bråttom någonstans och behöver annat färdmedel ifall felet inte går att åtgärda på plats. I många bilförsäkringar finns möjlighet till en hyrbil i några dagar. I vår kundservice ingår det att hjälpa kunden att skaffa fram en hyrbil. Många av våra stationer har egna hyrbilar, alternativt har de ett gott samarbete med hyrbilsuthyrare på orten. Vi gör allt för att du ska få en hyrbil så snabbt som möjligt.

Låsöppning

Visst är det frustrerande att inte komma in i sin egen bil? Bilnyckeln är borttappad, man har tillfälligt lagt ifrån sig den någonstans och hittar inte den igen. Vad gör man? Billåsen har blivit mycket bättre nu än på äldre bilmodeller, vilket gör det mer komplicerat om bilen är av en nyare årgång. Därför är det noga att du talar om vilken årsmodell, märke eller modell du har när du kontaktar oss.

Biltransport

En bärgningsbil är användbar till mycket, framförallt flakbärgarna. En flakbärgare finns i olika storlekar och kan transportera vikter upp till 12 ton på flaket. Förutom fordon av olika slag, så som cyklar, motorcyklar, permobiler, elrullstolar, bilar, skåpbilar, lastbilar, bussar m.m. kan de användas till att transportera bodar, mindre hus, båtar, kassaskåp eller något annat. Nästan vad som helst!